Comanda minima pentru livrarea produselor este de 120 lei


Termeni si Conditii Generale

Accesarea site-ului și/sau achiziționarea produselor prin www.matritesapun.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor menționate mai jos.

 

  1. DREPTURI DE AUTOR ASUPRA CONȚINUTULUI

 

Site-ul www.matritesapun.ro și conținutul sau este proprietatea S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L. și/sau a furnizorilor și partenerilor sai.

Copierea sau folosirea fără acordul scris a S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L, a oricăror elemente și/sau conținut aflat pe site, se pedepseste în conformitate cu legile în vigoare.

Pentru orice reclamatie și/sau problema legată de respectarea drepturilor de autor în legatura cu intreg conținutul șite-ului www.matritesapun.ro pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa creatiilelucretiei@matritesapun.ro

 

  1. SECURITATEA DATELOR PERSONALE ȘI A INFORMAȚIILOR.

 

S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L.  va folosi datele introduse numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile introduse în formularul de comandă și în contul de inregistrare sunt vor fi folosite pentru confirmarea comenzilor, facturarea și livrarea produselor comandate, transmiterea promoțiilor, trimiterea de buletine informative (newsletter) și alte informații către clienti.

 

S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L nu vinde și nu furnizeaza datele dumneavoastra personale nici unor terti. Ne obligăm să nu facem publice și/sau să nu vindem informații referitoare la datele personale ale clientilor nostri fără acordul lor explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor în drept să verifice tranzacțiile comerciale, în cazul unei solicitari justificate a acestora, conform reglementarilor legale în vigoare.


Orice utilizator poate opta ca aceastea să fie stearse din baza noastra de date.

S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L nu este responsabila pentru erorile aparute datorită neglijentei clientului privind securitatea și confidentialitatea contului și parolei sale de pe site-ul www.matritesapun.ro. Recomandăm să nu divulgati aceste informații altor persoane (fizice sau juridice) S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul www.matritesapun.ro.

 

S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L nu iși asuma responsabilitatea pentru orice problema aparuta, care ar putea cauza defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și gazduit

site-ul www.matritesapun.ro. Nu garanteaza faptul că site-ul, serverul / serverele, sau mail-urile expediate de www.matritesapun.ro nu conțin viruși.

 

Datele colectate prin formularul de comandă la crearea unui cont personal pe site-ul www.matritesapun.ro vor putea fi utilizate de cătreS.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L pentru intocmirea de statistici ce vor ajuta la îmbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor, cu respectarea legilor în vigoare.

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE – constituie parte integrantă din prezentele prevederi contractuale

 

  1. ALTE DREPTURI ȘI OBLIGAȚII ALE CLIENTULUI 

 

La inregistrarea pe site, clientul este obligat furnizeze informații corecte, actuale și complete, asa cum sunt prevazute în sectiunea de inregistrare ca utilizator. În situația în care vom constată că această obligație nu este respectata, ne rezervam dreptul de a bloca accesul, la utilizarea serviciilor noastre fără nici o notificare prealabila.

 

S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L nu ofera dreptul de a descarca, modifica, reproduce partial sau integral site-ul, de a copia sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L, fără acordul scris al acesteia.

 

 

Orice tentativa de accesare sau modificare a datelor personale unui alt utilizatoru,  de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru,  va face obiectul unor plangeri penale și se vor pedepsi conform legii.


S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L prin site-ul www.matritesapun.ro  acceptă comenzi numai de la persoane care au împlinit 18 ani.

 

  1. RESPONSABILITATI.

 

S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L nu își asuma responsabilitatea pentru greșelile aparute pe site, respectiv greșeli afisare și/sau tiparire, în ceea ce priveste specificațiile tehnice, descrieri, caracteristici, imagini, prețuri, texte sau orice alt conținut al site-ului www.matritesapun.ro .

 

S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L nu garanteaza că informațiile și specificațiile produselor sau orice alte detalii legate de conținutul site-ului sunt complete și/sau corecte. În cazul în care prețul sau oricare caracteristici sau detalii ale produsului, au fost introduse greșit în baza de date și/sau afisate greșit, iar livrarea nu a fost efectuată încă, S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L își rezerva dreptul de a anula comanda respectivului produs și de a anunța clientul de eroarea aparută. Clientul are dreptul de a accepta sau de a refuza noile noile condiții în ceea ce priveste comanda și produsul.


S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L nu garanteaza și nici nu este responsabilă în cazul în care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate. Imaginile  produselor afisate pe www.matritesapun.ro  sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot fi diferite în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, culorilor.


  1. GARANȚIILE ASOCIATE PRODUSELOR

 

Produsele comercializate pe site-ul www.matritesapun.ro se realizeaza dupa plasarea comenzii pe site. 

Suma valorică maxima, a obligațiilor S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L, fața de orice client, în cazul nelivrarii, livrarii necorespunzatoare sau în orice alt caz, este valoarea sumelor incasate de S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L de la clientul respectiv.

 


Toate promoțiile afisate pe site-ul nostru se desfasoara numai în limita stocului disponibil. Ofertele promotionale nu se pot cumula în aceeași comandă. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comandă și nu se aplică la produsele cu preț redus. Aceste promoții pot fi intrerupte în orice moment, fără înstiințarea prealabila a clientului.

 

6.1 DREPT DE RETRAGERE

 

Durata contractului la distanța incheiat cu ocazia plasarii unei comenzi este de 30 de zile. Inainte de expedierea produselor, clienții www.matritesapun.ro  au dreptul și pot anula oricând comenzile plasate pe site fără niciun cost din partea acestora, contractul incheiat considerandu-se incetat de drept la anularea comenzii. Confirmarea incheierii contractului este transmisa clientului sub forma confirmarii comenzii plasate prin intermediul emailului.

 

6.2. RETURNAREA PRODUSELOR FĂRĂ INVOCAREA UNUI MOTIV

 

In baza dreptului de retragere stipulat de prevederile legale, clienții www.matritesapun.ro  pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original,  fără invocarea vreunui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalitati.

 

Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor nefolosite, neasamblate (dacă este cazul) – adică în starea în care au fost primite, numai în ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut și împreună cu originalele documentelor comenzii respective. S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L va înapoia contravaloarea produsului/produselor în cel mult 14 de zile de la data denunțării contractului de către client și primirea produselor returnate în starea mentionată mai sus.

 

6.3. RETURNAREA ÎN CONDIȚIILE în CARE PRODUSUL ESTE DEFECT

 

Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. În maxim 24 de ore de la livrarea produsului, în cazul depistarii unor probleme de funcționare, clientul poate solicita  returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai în ambalajul original nedeteriorat și împreună cu originalele documentelor comenzii respective. În acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau – dacă acest lucru nu este posibil – poate primi înapoi suma platită pentru acel produs. Toată responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine în sarcina importatorului/distribuitorului.

 

Dacă produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat să reclame aceste daune la creatiilelucretiei@matritesapun.ro in maxim 12 ore la primirea produselor.

 

  1. NELAMURIRI. RECLAMAȚII

 

In cazul în care aveti nelămuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul nostru, va rugam să expediații un email în acest sens pe adresa creatiilelucretiei@matritesapun.ro , în care să specificiati cât mai multe detalii în baza cărora să putem identifică și prelucra mesajul dumneavoatstra (numele complet și corect, data comenzii, data și metoda de livrare și numarul de comandă).

Reclamațiile privind produsele comercializate pe site-ul www.matritesapun.ro  vor fi aduse la cunoștință S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. 

 

DAUNE LA TRANSPORT

 

Dacă produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat să reclame aceste daune la creatiilelucretiei@matritesapun.ro  in maxim 12 ore la primirea produselor.

RECLAMAȚII CĂTRE ANPC

 

Pentru a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, va rugam să accesati www.anpc.ro, unde puteti afla cum se poate depune o reclamatie, precum și datele de contact ale autoritatilor judetene/nationale unde puteti depune reclamațiile.

 

  1. PREȚURI. PLATA PRODUSELOR

 

Preturile produselor sunt cele afisate pe site. Prețul transportului este cel afisat în comandă inainte de finalizarea acesteia, dar pentru localitați necuprinse în aria de livrare a curierului nostru veti fi informati telefonic de către unul din consultanții nostri referitor la taxele de transport suplimentare calculate în funcție de distanță. Numărul de kilometri suplimentari se poate regasi și pe site-urile cargus în sectiunea de calcul cost expeditie.

 

 

  1. PUBLICITATE. NOTIFICARI

S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L își rezerva dreptul de a trimite clientilor sai diverse oferte privind produsele de pe site-ul www.matritesapun.ro, propuneri de produse și servicii cadou oferite direct de S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L sau de partenerii acesteia.

 

Prin accesarea site-ului www.matritesapun.ro, utilizarea acestui site, cumpărarea de produse sau trimiterea de mesaje (e-mail-uri) către/de la creatiilelucretiei@matritesapun.ro, clientul este de acord ca comunicarea se realizeaza în sistem electronic. S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L  își rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului contract fără o notificare prealabila a clientilor/utilizatorilor.

 

  1. DREPT APLICABIL. LITIGII

 

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, clientul se declara de acord asupra faptului că Termenii și condițiile de utilizare de mai sus se completeaza cu legile romane în vigoare. În cazul oricarei dispute care ar putea să apară între client și  S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.Lse va încerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, iar dacă această rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat în instanța din localitatea unde își are sediul S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L .