Comanda minima pentru livrarea produselor este de 120 lei


Politica Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, SC CREATIILE LUCRETIEI SRL are obligația de a administra în condiții de șiguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind situația contului lor de pe www.matritesapun.ro, informarea clientilor privind disponibilitatea pe stoc a produselor, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activitati de marketing și de promovare a produselor, transmiterea de newsletter, cadouri și oferte.

 

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și bifarea căsuței „accept termenii și condițiile”, declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a SC CREATIILE LUCRETIEI SRL.

 

 S.C. CREATIILE LUCRETIEI S.R.L va garanteaza toate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodată, aveti dreptul de a vă opune prelucrarii datelor dvs. personale și de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa creatiilelucretiei@matritesapun.ro va puteti exercita, în mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 

– să solicitati stergerea datelor.